Keltse életre otthonát!

Hogyan működik

Mi az az okos otthon?
Az okosotthon a benne élők igényeihez tökéletesen idomuló automatizált rendszer, amelyben az elektromos eszközök a Felhasználójuk szokásaihoz alkalmazkodva, az általuk megadott logika szerint, önállóan képesek működni.
Az általunk kínált FIBARO okosotthon rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőség nyílik szinte bármely elektromos eszköz működését automatizálni, valamint távolról egyszerűen ellenőrizni és vezérelni interneten keresztül.

Pl.: világítás, fűtés, klíma, redőnyök, riasztó, kamera, hangrendszer, házi mozi, öntöző rendszer, háztartási eszközök, stb.
Miért a Fibaro?
A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak, mely által az alkalmazott Z-Wave technológia segítségével ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit akár távolról is. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIBARO rendszer telepítésekor és bővítésekor nem kell falakat bontani, fúrni, faragni. A rendszer elemei formájukat és színüket tekintve esztétikailag jól illeszkednek az adott enteriőrbe.

A rendszer kezelőfelülete felhasználóbarát és könnyen kezelhető, ezért a Felhasználó is egyszerűen elsajátíthatja okosotthon rendszer kezelését.
A FIBARO rendszere rugalmasan bővíthető, aminek köszönhetően az új lakásba telepített alapcsomagot a későbbiekben a Felhasználó igénye szerintbővítheti további funkciókkal és eszközökkel. Az eszközök hatósugara minimum 15-20 méter. Ugyanakkor a rendszer azon eszközei, amelyek fix megtáplálású elemek (pl. modulok), repeater-ként (jeltovábbító) funkcionálnak, ezért gyakorlatban ez megoldja a jeltovábbítást nagyobb lakások esetén is.

A központi egység ID azonosítóval látja el a hozzá tartozó rendszerelemeket, amely megakadályozza, hogy az egymás mellett letelepített rendszerek eszközei zavart okozzanak a szomszédos rendszerben. Ez biztosítja a lehetőséget, hogy akár egymás melletti lakásokba is lehessen FIBARO okosotthon rendszert telepíteni.