Keltse életre otthonát!

Távvezérlők

Fibaro swipe – Gesztusirányító

A FIBARO Swipe egy forradalmian új, kézmozdulatok által vezérelt távirányitó, amely a Z-Wave hálózaton lévő eszközök vezérlésére szolgál. Húzza a kezét fel, le, jobbra vagy balra a kontroll pad előtt, végezzen körkörös mozdulatokat, vagy használjon különböző mozdulatsorokat, hogy intelligens otthonát intuitív módon irányítsa!

Fibaro Button - Vezeték nélküli okos gomb

Ez a gomb nem egy egyszerű nyomógomb, jóval több annál. Egy okos Z-wave vezérlo eszköz, amely 6 különböző gombnyomási stílust képes felismerni, amivel jeleneteket aktivál vagy Z-wave eszközöket kapcsol, attól függően, milyen fajta gombnyomást észlelt. A Button egy kompakt, Z-Wave Plus kompatibilis vezérlő eszköz, amely számára elem biztosítja a szükséges áramellátást. A Z-wave hálózatba illesztett eszközök működtetésére és különbözo jelenetek futtatására is alkalmas.

Fibaro Keyfob - mini távirányító

A FIBARO Keyfob egy rendkívül igényesen és precízen kialakított eszköz, melynek alkotói nagy figyelmet fordítottak a design-ra, és a tenyérbe tökéletesen illeszkedő formatervezésre. Az intelligens távirányító képes a Z-Wave Plus és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni, melyeknek 50%-al nagyobb a hatótávolsága, mint a korábbi típusoké. A FIBARO Keyfob 6 db ergonomikusan kialakított gombja 24 különböző programsorozat (úgynevezett jelenet) indítását, vagy más, rendszerbe kötött eszközök vezérlését teszi lehetővé.