Keltse életre otthonát!

Vezérlő modulok

Fibaro Relay switch – Relé modul

A FIBARO relé modul apró méretének köszönhetően falikapcsolók dobozába is szerelhető, vagy bárhol alkalmazható, ahol egy legfeljebb 2500 W fogyasztású elektromos eszköz vezérlése szükséges.
Pl.: világítási körök, kazán, szivattyú, motoros szelep, öntözőrendszer, elektromos kapu, stb.

Fibaro Double Relay switch – Dupla relé modul

Mivel a dupla relé modul mérete megegyezik a sima relé moduléval, így telepíthetősége hasonlóan egyszerű. Bárhol alkalmazható, ahol két független, egyenként legfeljebb 1500 W fogyasztású elektromos eszköz vezérlése szükséges.
Pl.: világítási körök, kazán, szivattyú, motoros szelep, öntözőrendszer, elektromos kapu, stb.

Fibaro Roller Shutter - Redönyvezérlő modul

A FIBARO Roller Shutter természetesen nem csak redőnyök, hanem minden olyan váltóáramú motoros eszköz vezérlésére alkalmas, mely végállásokkal rendelkezik, mint például: napellenzők, reluxák, kert- és garázskapuk, elektromos függönyök, stb. A modul lehetővé teszi a redőnyök vagy a reluxa lamellák precíz pozícionálását, és rendelkezik teljesítmény (energiafogyasztás)mérési funkcióval is.

Fibaro Dimmer 2 - Fényerőszabályzó modul

A FIBARO Dimmer 2 egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, amellyel távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat. A modulhoz hagyományos, LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési (energiafogyasztás) funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk. Az alternatív kapcsolások vezérlésére úgyszintén ezt a modult használjuk.

Fibaro Wall plug - Inteligens dugalj

A FIBARO Wall Plug egy univerzális, automatizálható és távolról is vezérelhető intelligens konnektor. Bármely elektromos készüléket csatlakoztathatjuk hozzá, amely legfeljebb 2500 W fogyasztásra képes. Sokszínűségét jelzi, hogy rendelkezik fogyasztásmérési funkcióval is. Egy, a színét változtatni képes LED gyűrű az aktuális elektromos terhelés függvényében mutatja a pillanatnyi fogyasztást. Rendkívül kis mérete és esztétikus megjelenése egyedivé teszi a piacon kapható, hasonló elven működő eszközök között.

Fibaro RGBW Controller - RGBW modul

Ennek a speciális RGBW vezérlőnek köszönhetően a rendelkezésre álló 3 millió színből a hangulatunknak, igényeinknek megfelelő, különleges fényhatásokat, világítási képeket varázsolhatunk otthonunkba. Az RGBW Controller egy olyan univerzális vezérlő modul, amellyel 12/24 VDC tápellátású LED, RGB, RGBW szalagokat, halogén lámpákat szabályozhatunk. Ezen túlmenően az eszköz képes legfeljebb 4 darab analóg érzékelő jelének fogadására és feldolgozására is, ami 0-10V közötti tartományban működik, így segítségével könnyen integrálhatunk harmadik fél által gyártott eszközöket a FIBARO rendszerbe, mint például CO-, Co2-, páratartalom-, szél-, és levegő érzékelőt.