Keltse életre otthonát!

Redőnyvezérlés, kényelem

Redőnyvezérlés

Lakásunkban az árnyékolók okosrendszerén keresztül történő szabályozása révén egyszerre kaphat kényelmi, illetve biztonsági és energia megtakarítási funkciókat. Például a távoli elérés lehetősége, az időzített vezérlés, a napszakokhoz igazított vezérlés, a jelenlét szimuláció, az árnyékolók állapotának visszajelzése, a tetszőleges eseménykövetés, vagy épp a fogyasztásmérés.

Kellemes ébredés

A vezeték nélküli okos otthon rendszer tökéletes társ a nap indításában: reggel, amikor ébredezik a család, a nappaliból beszűrődő természetes fény és a kellemes zene teszi könnyebbé az első perceket. Közben az okos otthon rendszerbe társított kávéfőző lefőzi a friss kávét, ön kényelmesen kiengedi a vizet a kádba.  Bármi egyéb is legyen, ami tovább könnyíti a reggeli ébredést, az automatizált okos otthon rendszer az előre beprogramozott módon teszi a dolgát.

Intelligens zár

Akár anélkül, hogy otthonunkban tartózkodnánk, lehet meghívni vendégeket, takarítókat, kertészeket akik ezután okostelefonjuk segítségével könnyen bejuthanak az ingatlanba.
Tökéletes megoldás AIRBNB -zők számára ahhoz, hogy a lakásba való bejutást a takarító személyzet, illetve a vendégek számára megkönnyítse.
Nincs szükség minden egyes alkalommal az ingatlanhoz menni, amikor vendég érkezik vagy távozik.

Szórakoztató elektronikai eszközök vezérlése

A családi mozizás élménye egyetlen gombnyomással elérhető egy okos otthonban. A fények elhalványulnak, a projektor, a médialejátszó és a hangrendszer bekapcsol, a vetítővászon és a redőnyök leereszkednek. Mindez távirányítók nélkül, telefonja segítségével.Az okos otthon rendszer filmnézés közben is kényelmi funkciót nyújt. Ha valaki érkezik Önhöz, mialatt nézi a filmet, a FIBARO App-on megjelenik a csengető képe és egy gombnyomással beengedheti a vendéget. Az okos otthon rendszer mindezt úgy szolgáltatja, hogy Önnek nem kellett felállnia kedvenc foteléből és az egész procedúrát letudta pár gombnyomással telefonján.

Távirányítás bárhonnan

Ha unja, hogy tele a dohányzó asztal távirányítóval! TV, DVD, Media Player, Hi-Fi, projektor, vetítővászon, klíma, esetleg redőny, ezekhez mind tartozik egy-egy jókora eszköz, ki az aki számon tudja tartani, melyikhez melyik való, és még a poharát sem tudja kényelmesen letenni. Rakja el inkább a fiókba az összes távirányítót, és vezérelje eszközeit kényelmesen mindössze egy okostelefonnal, tablettel, vagy a FIBARO okos otthon rendszer valamely multifunkcionális vezérlő eszközével.