Keltse életre otthonát!

Távoli ellenőrzés

Intelligens zárak

Akár anélkül, hogy otthonunkban tartózkodnánk,meghívhatunk vendégeket, takarítókat, kertészeket akik ezután okostelefonjuk segítségével könnyedén bejuthanak az ingatlanba. Tökéletes megoldás AIRBNB -zők számára , hisz így a lakásba való bejutást a takarító személyzet, illetve a vendégek számára nagyban megkönnyíti. Ezután már nem kell minden alkalommal kimenni az ingatlanhoz, amikor vendég érkezik vagy távozik.

Hőmérséklet ellenőrzés

Az okosotthon rendszer egyik lényeges kényelmi funkciója, hogy távolról tudja szabályozni, ellenőrizni az okos otthon hűtését és fűtését egyaránt.A modern, programozható termosztátoknak köszönhetően mára már igen jól tudjuk igazítani a napi-heti rutinunkhoz a fűtési programot okosotthonunkban. De ha mondjuk korábban érünk haza, mert változott a napi programunk, akkor nagyon hasznos, ha távolról is tudjuk irányítani a fűtést, illetve a hűtést, hogy kellemes meleg vagy épp hűvös legyen mire hazaérünk. Ezért a távoli elérés a FIBARO okosotthon rendszer egyik leghasznosabb funkciója. Otthonunk fűtésének vezérlése megvalósítható a ház egészében, zónánként vagy akár radiátoronként.

Mozgás ellenőrzés

Távollétében értesíti okosotthon rendszere, ha mozgást észlel a ház körül vagy a lakásban, illetve ha megszólal a riasztó. Néhány kattintás a telefonján, és azonnal megjelennek a telepített kamerák online képei.
Biztonságérzetét tovább növeli a FIBARO okos otthon rendszer, amikor illetéktelen behatolás esetén a hangjelzésen kívül nyomatékosan fokozza a riasztást a külvilág felé: az okos otthon rendszerbe kötött lámpák folyamatosan fel-le kapcsolásával.

Tűz-, Szénmomoxid-, vízfolyás riasztás

Esetleges tűz, vagy csőtörés esetén a rendszer fény- és hangjelzéssel riasztja az otthon tartózkodókat, és üzenetben értesíti a távollévő családtagokat, vagy ha azt szeretnénk, az illetékes hatóságokat.

Okos dugaljak használata

Előfordult már Önnel, hogy munkába menet azon aggódott, hogy lekapcsolta-e a lámpát vagy épp kihúzta-e a kávéfőzőt vagy a hajvasalót? Telefonjával, FIBARO okos otthon rendszerét távolról is ellenőrizheti, és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket, berendezéseket.